facebook tracking

Entreprenörer i Eskilstuna och Strängnäs premierade


undefined

Nu är Business School Sörmland över för denna gång. Samtliga entreprenörer diplomerades och tre affärsidéer blev extra uppmärksammade under avslutningsceremonin på Munktell Science Park. De mottog affärsutvecklingsstipendier på 30.000 kronor av Sparbanken Rekarne.

Följande entreprenörer premierades.

Affärsutvecklingsstipendie Bästa affärsidé i Strängnäs 12.000 kr till Anna och Mikel Folkegård, MKL Höghöjdsarbeten

- Vi är väldigt överraskade och glada över priset. Det finns alltid investeringar att göra och vi vill starta snarast, säger Anna och Mikel Folkegård. Deras nystartade företag MKL Höghöjdsarbeten utför arbeten på hög höj och svåråtkomliga ställen såsom kyrktak och byggnader. Mikael är klätterinstruktör på väldigt avancerad nivå och de använder sig uteslutande av klätterteknik och rep.

Affärsutvecklingsstipendie Bästa affärsidé i Eskilstuna 12.000 kr till Petter Wannerberg, Erik Widqvist och Oscar Kjelleryd, CLEVR

- Business School har gett väldigt mycket. Vi blev överraskade över hur mycket bra och matnyttigt material och ny kunskap det verkligen finns att få. Det känns fantastiskt roligt att juryn föll för just oss och vår affärsidé, säger Petter Wannerberg. Petter, Erik Widqvist och Oskar Kjelleryd driver företaget CLEVR. Med sin kompetens från spelindustrin skapar de interaktiva miljöer, spel och upplevelser i Virtual Reality.

Affärsutvecklingsstipendie Bästa Pitch 6.000 kr till Sara Johansson, Överklagan.nu

- Roligt! Det är skönt att få en bekräftelse på att idéen engagerar. Och att jag är på rätt väg,berättar Sara Johansson. Sara driver sin egen jurist firma men vill utveckla en ny verksamhetsgren. Överklagan.nu kommer att hjälpa människor utan språkliga eller ekonomiska resurser i sina myndighetskontakter.

En ny omgång av Business School Sörmland startar i höst.

Jobba hos oss

Det finns inga lediga jobb som matchar dina val.
Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Sparbanken Rekarne?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@sparbankenrekarne.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor